XXXVII Edició de la Revista L'Ullal

Revista L'Ullal 37:

Encetem un nou curs amb il·lusions renovades, disposades i disposats a portar endavant tot allò que la vida ens duga. La dinà- mica del dia a dia ens marca el ritme a seguir. Enguany, ja amb un protocol mínim per la covid-19, afortunadament però, amb una guerra que sembla enquistada i amb unes perspectives de solució complicades. Una guerra que ens afecta a tots i a totes de formes diferents: destrucció, mort, violència, manca de recursos energètics, migracions, pujades del cost dels aliments, por, incertesa, crispació...

Al nostre centre veien reflectides moltes de les conseqüències que hem nomenat, som un centre viu al que assisteixen persones amb realitats molt diferents, situacions i moments de vida difícils. La nostra escola es nodreix de les ganes del nostre alumnat per aprendre, les persones acudeixen amb el convenciment que la convivència, igualtat i participació està garantida. L’acolliment respectuós i la inclusió són uns dels trets que ens identifiquen i fan del cpfpa Francec Bosch i Morata una casa per a tots i totes els i les que el conformem.

La nostra Comunitat Educativa, amb la seua participació: claustre, consell escolar, consell de delegats i delegades, apap i la in- terrelació amb altres entitats, associacions i regidories de l’ajunta- ment de Xàtiva, garantim una formació popular amb capacitat per transformar una realitat totalment millorable.

La nostra revista L’Ullal, en aquest número 37, és una mostra de participació, comunicació, inclusió, aprenentatge i convivència que un curs més, obri una gran finestra a la transformació i canvi per a millor del nostre entorn.

Compartir:

Publicaciones relacionadas: