Desena edició de la Revista L'Ullal

Revista L'Ullal 10:

Ja estem ací de nou amb el número 10 de la revista del centre i de l'associació. Com sempre aprofitem per agrair a tots i totes les persones que han decidit acompa- nyar-nos aquest curs la confiança dipositada en el nostre projecte educatiu i formatiu, sempre singular i comú.

El 2009 ha estat un any ple d'esdeveniments que ens ha generat alegria i satisfacció: estem gaudint d'un centre nou, hem celebrat els més de 30 anys d'educació popular a Xàtiva... Una any amb accions formatives específiques i singulars que ens identifiquen com a iniciativa educati- va i formativa, junt amb l'associació, en una defensa per l'educació i formació de persones adultes de ple dret, en l'ensenyament i promoció de la nostra llengua i cultura mitjançant la gent d'ací com la del conjunt del País. Com sempre la resposta per part de la ciutadania ha estat bona. Però no penseu que ja està fet tot, no, encara ens queda molt més a fer, ací a Xàtiva i també a la resta de les comarques valencianes: volem un país en peu d'edu-cació, volem una ciutadania activa i radical. A més a més el centre no està acabat: queda encara la segona fase, la remodelació i adequació de l'edifici dels antics Padres i també l'ampliació a d'altres estudis que suposen altres oportunitats per a la bona gent socarra- da i valenciana: on hem estat capaços de treballar, ser feliços i, també, hem concebut aquest projecte i procés que som; no penseu que se'ns ha oblidat.

Per a tot açò continuem necessitant a les dones i els homes que han vingut, els que venen i els que vindran, volem la vostra participació, implicació i complicitat perquè sense ella ni el centre ni l'associació avancem i cresquem i neces- sitem i volem, juntes i junts, fer valer el nostre dret a l'educació i formació permanent.

Compartir:

Publicaciones relacionadas: