XXXIV Edició de la Revista L'Ullal

Revista L'Ullal 34:

Acabem el curs, un curs ple d’incerteses, temors... entre la incredulitat i el realisme aclaparador dels efectes d’una pan- dèmia mundial. Però, malgrat tot la vida continua, i el nos- tre centre segueix en marxa, sense aturar-se. Amb l’esperança d’aconseguir un curs que ve amb una certa normalitat. Aquest últim semestre hem seguit treballant amb les mateixes ganes i il·lusió de sempre.

Aquesta revista és només una xicoteta mostra de la tasca que hem seguit fent. L’alumnat ha sigut valent i animador, en tots els sentits, i ens ha encoratjat als i les mestres a treballar amb ganes dia a dia.

Des d’ací donem les gràcies més que mai a tota la comunitat educativa que formem el CPFPA Francesc Bosch i Morata. I seguim plenes d’il·lusió i força per començar un nou curs, un nou projecte, un nou temps... potser ple de mudances actives i emancipadores: amb una gran capacitat d’escoltar i, a partir d’aquesta escoltar, pla- nificar i fer; amb una gran capacitat i potència d’implementar canvis i transformacions i atorgar a la paraula de les altres el just valor de protagonisme i de transformació; una gran capacitat potser reverdida per habitar l’escola, l’educació, les relacions... habitar el món d’una manera plena de criticitat, singularitat, sororitat...

Compartir:

Publicaciones relacionadas: