Setzena edició de la Revista L'Ullal

Revista L'Ullal 16:

“Veles e vents han mos desigs complir, faent camins dubtosos per la mar.” Amb aquests versos d’Ausiàs March i musicats pel nostre cantautor Raimon volem començar l’editoriald’aquest primer número de la revista en el 2013.

Molts vents estan bufant al nostre voltant, alguns no ens agraden gens, inclús ens fan mal, altres són simplement vents de cara… però el vaixell de l’escola i de l’associació, i amb ell el de la nostra vida també, ha de continuar fent camí, no sempre segur, de vegades a contravent, un camí que se’ns presenta ple de desigs que volem acomplir.

Aquesta escola sempre ha estat oberta a totes aquelles persones que han decidit iniciar i/o continuar navegant per la mar de l’aprenentatge, una mar que té principi però no final,plena de sorpreses que potser ens fan girar les veles, cap a un lloc o un altre, però sempre solcarem endavant malgrat que els camins siguen dubtosos, sense deixar que el vaixell s’afone, potser seguint el testimoniatge de Raimon. Tots i totes les que formem part de la tripulació, persones adultes educandes i educadores, tenim un desig: continuar malgrat tot. Il·lusió i esperança són les paraules que encara ens diferencien…

Compartir:

Publicaciones relacionadas: