Catorzena edició de la Revista L'Ullal

Revista L'Ullal 14:

Hem deixat un any arrere que no ens ha donat massa alegries i en comencem un altre que encara no sabem fins a on podrem arribar, però nosaltres, com sempre amb el somriure a la cara, l’esperança al cor i les ganes de fer les coses cada vegada millor editem la primera revista del curs: l’Ullal 14.

Aquest curs ha estat particular, no sols perquè som moltes més persones matriculades que altres anys (1400) sinó perquè estem experimentant a l’interior de les classes, als passadissos, al carrer, la vida mateixa i les circumstàncies que estem patint totes les persones joves i menys joves.

És aquesta realitat la que ens du a repensar el nostre quefer i (re)inventar altres maneres que responguen als desitjos dels que vénen ací amb esperança de millorar i tindre més possibilitats d’eixir d’aquesta angoixa que crea l’atur. Ací tenim tots i totes un repte: hem de seguir endavant, sense oblidar quin ha estat el nostre propòsit: tindre una escola, un espai d’experiència on entre tots i totes treballem per a ser millors persones, millors ciutadans amb una visió crítica de la nostra realitat que ens porta a il·lusionar-nos a fer una societat millor, més justa i més humana.

Compartir:

Publicaciones relacionadas: